volg ons

Je hoeft je niet per se van te voren in te schrijven om mee te tekenen. Je mag best op de bonnefooi langskomen, maar er is beperkte ruimte en dus niet per definitie plek. Het is daarom beter wel van te voren een plekje te reserveren voor de avond dat je mee wil tekenen. Er zijn verschillende manieren om op de hoogte te blijven van komende bijeenkomsten:

📅 agenda

Op de agenda-pagina vindt je alle geplande modeltekensessies. Hier kun je zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn voor welke bijeenkomst en een plekje reserveren voor de avond dat je wil komen tekenen.

Je kunt je abonneren op de geplande sessies feed; deze toevoegen in Google Calendar of iCalendar of een .ics bestand downloaden en importeren in welke agenda je ook gebruikt. Als je doorklikt op een bepaald evenement kun je die sessie ook los toevoegen aan je eigen Google Calendar, Outlook Live of Outlook 365 agenda, toevoegen via iCal aan een andere digitale agenda.

📨 nieuwsbrief

We hebben een nieuwsbrief waarvoor je je kunt aanmelden om via e-mail op de hoogte gehouden te worden van komende modeltekensessies, speciale sessies, of belangrijke wijzigingen.

sociale media:

Ook op een aantal sociale media kanalen wordt de eerstvolgende modeltekensessie aangekondigd:

https://www.facebook.com/modeltekenclub.nl
pagina waarop ik ook evenementen aanmaak

instagram icon https://www.instagram.com/modeltekenclub.rotterdam/

mastodon logo https://mastodon.nl/@modeltekenclub

Modeltekenclub Rotterdam
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋,
Kunnen we je helpen?